Jolly opnieuw opgepakt vanwege drugs

Door

Green Bay Packers defensive lineman Johnny Jolly is opnieuw gearresteerd voor een drugsgerelateerde misdrijf. Hij is aangeklaagd voor het bezit van verboden middelen en de bedoeling om het te verdelen.

Volgens de woordvoerder van de politie van Houston werd zijn wagen vrijdagavond aan de kant gehaald. Toen ze de wagen onderzochten vonden ze een flesje met 600 gram codeïne onder de passagierszetel en een flesje met een nog onduidelijke inhoud in het deurvak.

Hij gaf de agenten een identiteitskaart in plaats van zijn rijbewijs. Toen ze een check deden zagen ze op de computer dat zijn rijbewijs werd ingetrokken in 2007 en dat hij niet in aanmerking kwam op het te laten vernieuwen.

De Packers noch Jolly’s agent wilden commentaar geven op het voorval. Vorig seizoen werd Jolly door de NFL geschorst zonder salaris omdat hij toen al de drugsregels had gebroken. Hij speelde geen minuut voor de Packers.

Jolly riskeerde bij zijn eerste arrestatie een straf van maximaal 20 jaar, maar hij kreeg gratie als hij een jaar zonder misdrijven kon doorbrengen. Een deel van de straf was ook dat hij 160 uren gemeenschapsdienst zou volbrengen, waarbij hij met kinderen moest spreken over de gevaren van drugs.

Het is niet duidelijk hoe de laatste aanklacht de gratie van Jolly kan beïnvloeden.

Foto: jerseyal.com

Ook leuk om te lezen