Flacco woest over ontslag Zorn

Door

Enkele dagen nadat de Baltimore Ravens quarterback coach Jim Zorn hebben laten gaan, spreekt Joe Flacco, quarterback van Baltimore, zich uit over de beslissing.

De 25-jarige quarterback is absoluut niet tevreden met het vertrek van Zorn:,, Ik ben er niet blij om, en ze weten dat ik er niet blij om ben.”

De zet om hem te laten gaan ziet de quarterback als een persoonlijke aanval.,,Als je een positionele coach laat gaan is het meestal omdat je niet tevreden bent met wie er op die positie speelt,” zegt Flacco. ,, Als ik terugkijk op mijn seizoen en dat van de ploeg… we wonnen 13 wedstrijden! Ik denk dat ik een goed seizoen achter de rug heb en dan ontslaan ze de quarterback coach? Dat is een aanval op mijn persoon, denk ik dan.”

Head coach John Harbaugh zegt dat de reden waarom ze Zorn hebben ontslaan is om nieuwe offensive coördinator Cam Cameron een grotere rol te geven in de offense van de Ravens. Joe Flacco begrijpt het, maar had liever met Zorn doorgedaan. ,,Ik denk niet dat het de juiste beslissing was,” zei Flacco, ,, Ik ben teleurgesteld, en ze weten dat ik teleurgesteld ben.”

Foto: theepochtimes.com

Ook leuk om te lezen