Jets-coach Ryan: ‘Wij zijn de beste’

Door

New York Jets-coach Rex Ryan had het zondagavond op zijn heupen. Zijn team had nog maar net de Buffalo Bills met 38-7 verslagen, maar daar wilde de coach na afloop niet over praten.

,,Ik had verwacht dat we vorig jaar de Super Bowl zouden winnen, maar dat gebeurde uiteindelijk niet. Dit jaar gaan we hem zeker winnen,” sprak Ryan na afloop vol bravoure. ,,Ongeacht tegen wie wij spelen, wij weten dat wij beter zijn. Het is alleen aan ons nu nog om het ook daadwerkelijk het te laten zien.”

De Jets (11-5) eindigden dit seizoen als tweede in AFC East achter de New England Patriots. Het was voor het eerst sinds 1998 dat de Yanks elf overwinningen wisten te boeken in het reguliere seizoen.

Toch was het niet een vlekkeloos seizoen. Eerder dit jaar kregen de Jets van diezelfde Patriots een enorm pak slaag (45-3), maar dat deerde Ryan niet in zijn uitspraken. ,,Het team is er klaar voor. We hebben in precies in ons hoofd hoe we het willen bereiken, er gelden daarom geen excuses. We willen de Super Bowl.”

Komende zaterdag wachten de Indianapolis Colts als eerste confrontatie op weg naar die Super Bowl. Vorig jaar verloren de Jets nog gedurende de AFC Championship Game met 30-17 van de Colts. ,,Dat maakt ons niet uit. Als een team ons wil verslaan, dan moeten ze wel extreem goed zijn. Maar als wij gewoon doen wat wij kunnen, dan zijn we het beste team.”

Foto: theepochtimes.com

1 Reactie
  1. JW 13 jaar ago

    Beetje grote mond, hoop dat Manning ze met 30 verschil terug naar NY stuurt. Heb ze 2 weken live in hun eigen satdion gezien tegen de Dolphins (6-10 nederlaag) en toen was het ook niet veel. Benieuwd of Sanchez de druk nu wel aan kan 🙂

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen