Howard: ‘Ik zal nooit voor Heat spelen’

Door

De reus van de Orlando Magic, Dwight Howard, probeert alle opties open te houden als toekomstige free agent, behalve één: de Miami Heat.

De center van de Magic liet op een komedie conventie weten dat hij er niet aan denkt om bij de Eastern Conference Champs te gaan spelen. En de Lakers dan? “Iedereen stelt die vraag”, zei hij tegen het ‘Kick’ publiek. “Ik heb paars aan, maar dat is gewoon een Rock’s outfit.” De Heat? “Nooit.” Howard spreekt klare taal.

“Op dit moment weet ik nog niet wat ik ga doen. Ik probeer te genieten van het leven en van het feit dat ik nog jong ben. Ik reis zoveel ik kan en doe de dingen die ik altijd al wilde doen”, eindigde Howard.

De center wil duidelijk ergens terechtkomen waar hij de ster is, of misschien wil hij Orlando besparen van nog een hartloze superster? Hij liet al vaker weten dat hij niet te vinden was voor de keuze van LeBron James, toen die naar Miami verkaste.

Howard gaf kritiek op de manier waarop James Cleveland in de steek liet met ‘The Decision’, grapte over James’ haarlijn die duidelijk achteruit gaat en spotte met de gekende ‘chalk toss’ (James gooit altijd krijt in de lucht voor een wedstrijd).

 

Foto: www.bballone.com

 

Ook leuk om te lezen