Grizzlies Mayo en Allen met elkaar op de vuist

Door

De week was nog wel zo goed begonnen voor de Memphis Grizzlies. Nadat er maandag op knappe wijze van de Lakers werd gewonnen in Los Angeles, sloeg een paar uur later de stemming in een keer om.

Volgens Yahoo! Sports gingen tijdens de terugvlucht richting Memphis teamgenoten O.J. Mayo en Tony Allen met elkaar op de vuist. De reden van het gevecht: een kaartspelletje. Volgens mede-passagiers zou Mayo Allen geld schuldig zijn na een potje kaarten verloren te hebben. Nadat Allen om zijn geld bleef vragen, sloegen de stoppen door bij Mayo. Hierdoor ontstond er kort handgemeen tussen beide teamgenoten.

Chris Wallace, de general manager van de club uit Memphis, gaf in een reactie toe dat er wat was voorgevallen op de vlucht, maar meldde tevens direct dat ‘de zaak gesloten is voor de club en dat er verder geen mededelingen over worden zullen gedaan.’

O.J. Mayo ontbrak dinsdagavond op het speelveld vanwege bronchitis, maar Allen speelde wel. Mede dankzij zijn negentien punten won de ploeg van coach Lionel Hollins ook dinsdagavond het thuisduel van de Oklahoma City Thunder. Komende vrijdag is de eerstvolgende wedstrijd van de Grizzlies. Ze ontvangen dan in het eigen FedEx Forum de Utah Jazz.

Foto: sports.yahoo.com

Ook leuk om te lezen