The Greek Freak een ‘inch’ gegroeid sinds de draft

Door

Milwaukee Bucks v Boston CelticsGiannis Antetokounmpo wordt nog wel eens vergeleken met Paul George. Niet dat de 19-jarige Griek van de Milwaukee Bucks echt lijkt op de superster in wording van de Indiana Pacers. Toch, de potentie is zichtbaar. Eén ding hebben George en The Greek Freak hoe dan ook gemeen: groeien.

Antetokounmpo groeide sinds de dag dat hij gedraft werd door de Bucks een inch (2,54 centimeter). Er is altijd baas boven baas. George groeide in 2011 tijdens het offseason maar liefst twee inches, van 6’8 naar 6’10. De Bucks delen op 15 januari in de thuiswedstrijd tegen de Detroit Pistons onderstaande poster uit aan de fans.

poster

En het enge is dat de rookie volgens de Bucks nog lang niet is uitgegroeid. The Greek Freak is de laatste tijd goed bezig en heeft met zijn goede spel een plek in de starting rotation afgedwongen. Zo was hij op 27 december 2013 tegen de Brooklyn Nets goed voor zestien punten, tien rebounds en drie blocks.

Naast zijn lange armen en benen beschikt Antetokounmpo ook over bijzonder lange handen. Kijk eens, wat een kolenscheppen. Hij is inderdaad een Greek Freak

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen