George en Pacers trekken stand gelijk tegen Hawks

Door

BannerPlayoffs

De stand tussen de Indiana Pacers en de Atlanta Hawks is weer gelijk: 2-2. De Pacers wonnen namelijk Game 4 met 91-88 en pakken daarmee hun thuisvoordeel terug in deze eerste ronde van de NBA play-offs. Paul George was de grote man bij Indiana. De forward liet 24 punten, tien rebounds en vijf assists noteren.

De Pacers moesten winnen na de nederlaag in Game 3 en kwamen het beste uit de kleedkamers. Ze wonnen het eerste quarter met zeven punten verschil. Daarna viel de offensieve machine echter wederom stil. Amper dertien punten in het tweede quarter en dus een achterstand van zes punten bij de rust.

Na de pauze waren de Pacers echter bij de les en ze zetten de Hawks voor eigen volk weg. George was weer zichzelf en liet zien tot wat hij in staat is. Hij maakte tien op achttien schoten en maakte vier driepunters, waarvan één die de Pacers een beslissende voorsprong gaf (en zelfs Roy Hibbert van de bank deed springen). Enig minpunt: George miste twee vrije worpen in de laatste minuut die de Pacers zegezeker had kunnen maken

Verder was David West top met achttien punten en ook Evan Turner (11) en George Hill (15) haalden de dubbele punten. Hibbert sloot af met zes punten en drie rebounds. Bij de Hawks was Paul Millsap de beste man met 29 punten. Jeff Teague had veertien punten, zes rebounds en zeven assists maar maakte slechts vijf op vijftien schoten.

Foto’s: Getty Images

Ook leuk om te lezen