NBA Update: Ewing, Evans, Bledsoe, Pelicans

Door

Indiana Pacers v Orlando Magic - Game Four
Er is weer een dag voorbij waarin er veel ontwikkelingen waren in de NBA. Er zijn maar weinig namen van spelers en coaches die nog niet genoemd zijn in een mogelijke trade. Hier volgt een verzameling van de feiten en roddels van de afgelopen nacht en ochtend.

Ewing is weer een stapje dichterbij zijn doel om ooit hoofdcoach te worden. Ook Nate McMillan is benoemd tot assistent head coach. Hij gaat deze rol vervullen bij de Pacers, waar hij Brian Shaw opvolgt.

Guards on the move

Eric Bledsoe van de Clippers wordt al twee weken genoemd in elke mogelijke trade. Was het vorige week nog met Boston, nu is hij onderdeel van twee mogelijke ruilacties. Zowel de Bucks als de Mavericks willen Bledsoe ruilen tegen respectievelijk JJ Redick en OJ Mayo.

Tyreke Evans heeft een aanbieding op zak van de Pelicans. Het zou gaan om een contract voor 4 jaar met een waarde van 44 miljoen dollar. De Kings hebben het recht om deze aanbieding ook te doen. Tyreke zou bij de Pelicans de zoveelste guard worden naast Jrue Holiday, Eric Gordon, Greivis Vasquez en Austin Rivers.

Volgens bronnen is C.J. Watson heel dicht bij een overeenkomst wat hem gaat verbinden aan de Indiana Pacers. Maynor gaat voor een jaar naar de Wizards.

Nooit te oud

Het is vrij uniek te noemen dat een speler met een leeftijd van 32 jaar nog zo goed in de markt ligt. Dunleavy Jr. schoot vorig seizoen bij de Bucks ruim 42 procent van zijn driepunters raak. De Bulls hebben een mondelinge overeenkomst met hem. Het gaat om een contract van twee jaar met een waarde van zes miljoen dollar.

Tot slot

De New Orleans Pelicans hebben hun home-court ontwerp wereldkundig gemaakt. Wellicht een poging om twijfelende free agents over de streep te trekken? Het veld gaat er zo uit zien:

Ta-da.-Image-via-nba-com-pelicans

(Image via nba.com/pelicans)

Het is te hopen voor de fans dat deze vloer de spelers kan inspireren en gaat zorgen voor een lange reeks overwinningen.

foto: Getty Images 

Ook leuk om te lezen