Manning leidt Giants moeiteloos langs Panthers

De New York Giants hebben dankzij een uitstekend spelende Eli Manning zonder problemen gewonnen van de Carolina Panthers. De regerend Super Bowl-winnaar had geen kind aan de thuisploeg en stond bij rust al met 20-0 voor. Uiteindelijk waren de Giants met 36-7 te sterk voor de Panthers van quarterback Cam Newton. Met een totaal van 288 yards gooide Eli al weer voor de 22e wedstrijd op rij meer dan 200 yards.

In het vierde en laatste kwart hoopten de Panthers het nog spannend te maken, maar binnen twee minuten konden de comeback-wensen de prullenbak in toen Newton een interception gooide. Uit de daaropvolgende drive scoorde New York een touch down waarmee de wedstrijd definitief in het slot kwam. Niet veel later kreeg Newton de mogelijkheid om de Panthers een TD te bezorgen, maar op 4th down gooide hij opnieuw een interception.

Na deze tweede interception en nog iets meer dan zes minuten op de klok, mocht Manning blijven zitten. Dankzij zijn feilloze spel in de eerste helft zaten de Giants al vroeg op rozen en in de tweede helft konden de Panthers voor eigen publiek geen vuist maken. Geen moment maakte Carolina, dat nu een 1-2 record heeft, aanspraak op een eventuele comeback. De Giants hebben zich ondertussen knap hersteld van de kansloze openingsnederlaag tegen Dallas Cowboys met twee zeges op rij.