Einde seizoen dreigt voor Love

Door

Kevin Love raakte zondag, in het 127-95 verlies van zijn Minnesota Timberwolves tegen de Sacramento Kings, geblesseerd aan zijn lies.

Donderdagavond bleef Love, met zijn verrekte lies, aan de kant en coach Rambis heeft aangegeven dat de power forward dit seizoen mogelijk niet meer in actie komt.

Rambis: ,,Er is een kans dat hij niet meer speelt, maar ik weet niet hoe groot deze kans is. Duidelijk is dat je met lies of hamstring klachten erg voorzichtig wilt zijn, omdat je anders misschien op lange termijn klachten kunt houden. Dit willen wij duidelijk niet hebben voor Love.”

De 22-jarige Love beleeft tot nu toe een fantastisch seizoen waarin hij gemiddeld 20 punten en 15 rebounds pakte en ook nog aanwezig was bij de All-Star game.

,,Ik zal er alles aan doen om dit jaar nog in actie te komen, maar ik weet ook dat dit een blessure is waarbij je goed naar je lichaam moet luisteren.” De Timberwolves staan op dit moment de laatste plaats in de Western Conference met een 17-55 record en maken al lang geen kans meer op plaatsing voor de playoffs.

Foto: hefyisportsblog.com

Ook leuk om te lezen