Edwards wil bij Jets blijven

Door

Een maand nadat collega wide receiver Santonio Holmes de kleur van het geld van de Jets wou zien, gaf Braylon Edwards toe dat hij zelfs wat minder wil verdienen om bij de New York Jets te blijven. ,,Als er bijna een contract bereikt is zal niemand zeuren over 500 000 of een miljoen,” zei Edwards op het ‘Jets West’ camp in Mission Viejo, Californië. ,,Je bent er bijna, dus ga je ervoor.”

Edwards zette nog maar eens in de verf dat hij bij de Jets wil blijven, hij profileerde zichzelf als een teamspeler die gewoon wedstrijden wil winnen. Hij zit er niet mee in dat hij de nummer 1 receiver is bij New York, maar hij vroeg zich wel enkele dingen af over de receivers van de Jets. ,,Wiens ego zal moeten verminderen voor het goede van het team,” vroeg Edwards zich af. ,,Kunnen ego’s samenwerken of zullen ze botsen? Mijn ego, ik zal niet botsen.”

De receiver noemde geen namen maar je kan je afvragen of hij het niet over Holmes had. Die had wat zitten klagen dat hij niet mocht starten en zo de eerste plays van de AFC Championship game heeft gemist.

De Jets zullen het moeilijk hebben om te kiezen wie ze zullen bijtekenen. Ze hebben het geld niet om zowel Holmes, Edwards als Brad Smith te houden. Als Edwards niet bij New York kan blijven zou hij graag naar een team gaan waar ze aan het opkomen zijn. Hij zei dat de Detroit Lions op zijn lijst staan, waar hij een goede tandem kan vormen met Calvin Johnson.

Foto: jetstwit.com

 

Ook leuk om te lezen