Eagles winnen van Giants na gemiste field goal

LeSean McCoyDe Philadelphia Eagles hebben de confrontatie met regerend Super Bowl-winnaar New York Giants in winst omgezet. In eigen huis waren de Eagles met 19-17 te sterk voor de Giants.

In een wedstrijd die maar moeilijk op gang kwam, was het Giants kicker Lawrence Tynes die in de laatste seconden een 54-yard field goal miste waardoor de Eagles er met de zege vandoor gingen.

McCoy
Grote man bij de Eagles was running back LeSean McCoy, die 123 rushing yards had en het de verdediging van de Giants vooral in de tweede helft heel moeilijk maakte. Quarterback Michael Vick had voor het eerst dit seizoen geen turnover.

Scoring
In de eerste helft kwamen de twee ploegen amper tot scoren. Pas in het tweede kwart kwamen de eerste punten op het bord door een touchdown pass van Vick naar DeSean Jackson. Even later was het de beurt aan de Giants met een field goal. Voor de Giants scoorden Victor Cruz en Bear Pascoe een touchdown op worpen van Eli Manning. De Eagles scoorden in totaal vier field goals.

Vick sloot de avond af met 241 passing yards, 50 rushing yards, een touchdown en geen interceptions. Manning had 309 passing yards, twee touchdowns en een interception.