WWE News: Hell in a Cell, Edge, SummerSlam 2012 buy rate, Larry King, Lilian Garcia

Door

WWE Hell in a Cell
Tijdens de tv-opnames van Friday Night SmackDown is de eerste match van WWE Hell in a Cell, zondag 28 oktober in Atlanta, bekend gemaakt. World Heavyweight Champion Sheamus zal zijn titel verdedigen tegen The Big Show. Tijdens SmackDown won The World’s Largest Athlete een number one contender match tegen Randy Orton. Er zijn nog geen andere Hell in a Cell matches bekend gemaakt, de verwachting is dat CM Punk zijn WWE Championship zal verdedigen tegen John Cena in een Hell in a Cell Match. Cena is momenteel aan het revalideren na een elleboogoperatie.

Edge moet nekoperatie ondergaan
WWE Hall of Famer Edge heeft tijdens een interview verteld dat hij wederom een nekoperatie moet ondergaan. De operatie zal plaatsvinden op 8 november. The Rated R Superstar zal 4 maanden moeten revalideren. Vorige week vrijdag was Edge nog te zien tijdens SmackDown om de tv-serie Haven, waarin hij een rol speelt, te promoten. Edge heeft zijn WWE carrière in april 2011 noodgedwongen moeten beëindigen vanwege aanhoudende nekklachten.

SummerSlam 2012 buy rate
WWE heeft de pay-per-view buyrate van SummerSlam 2012 bekend gemaakt. De show, die werd geheadlined door Triple H en Brock Lesnar, was goed voor  350,000 buys. Dat is een stijging ten opzichte van vorig jaar. SummerSlam 2011, met de WWE Championship match tussen CM Punk en John Cena als main event werd 301,000 keer verkocht.

Larry King WWE Social Media Ambassador
Larry King is volgende week maandag tijdens de Monday Night Raw WWE Social Media Ambassador. De legendarische journalist en interviewer, bekend van Larry King Live op CNN, gaat tijdens Monday Night Raw namens de WWE tweeten over de gebeurtenissen tijdens de show.

Lilian Garcia zingt volkslied bij New York Jets vs. San Francisco 49ers
WWE SmackDown ring announcer Lilian Garcia zal op zondag 30 september, voorafgaand aan de NFL wedstrijd tussen de New York Jets en de San Francisco 49ers, het Amerikaanse volkslied zingen in MetLife Stadium in East Rutherford, New Jersey. MetLife Stadium is ook de locatie van WrestleMania 29 op zondag 7 april 2013. Kaarten voor WrestleMania 29 zijn vanaf zaterdag 10 november officieel verkrijgbaar. Een aantal dagen voor deze datum zal er een online pre-sale plaatsvinden.

Ook leuk om te lezen