Dodgers sweepen Giants in San Francisco

Door

Clayton KershawDe Los Angeles Dodgers en San Francisco Giants staan weer gezamenlijk bovenaan in de National League West. Nadat de Dodgers in een eerdere serie dit jaar geen run wisten te scoren tegen de Giants, nu kwamen de Giants er amper aan te pas.

In totaal scoorden de Dodgers negentien runs en kregen ze er maar drie tegen. Hierdoor is de NL West weer helemaal open.

Dodgers
Gisteren wonnen de Dodgers met 4-0 nadat ze eerder al met 5-3 en 10-0 wonnen in AT&T Park. NL Cy Young winnaar Clayton Kershaw wierp gisteren een shutout: hij kreeg vijf hits tegen in negen innings met een vrije loop en zeven strikeouts.

Nieuwbakken Dodger Hanley Ramirez brak de wedstrijd open met een RBI-groundout en vrijdag was het zijn homerun die de Dodgers de winst bezorgde.

Giants – Dodgers
Bij gebrek aan vuurwerk bij traditionele rivaliteiten als Red Sox – Yankees en Cubs – Cardinals zorgt Giants – Dodgers in ieder geval voor spanning. De teams zijn aardig aan elkaar gewaagd en kunnen nog een paar mooie shows opzetten in augustus en september.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen