Curry stelt zich kandidaat bij Heat

Door

Dinsdagavond speelde Team Melo tegen Team Goodman in een League Exhibition Game. Team Melo, spreekt voor zich, had Carmelo ‘Melo’ Anthony als grote naam. Daar stopte het uiteraard niet. Anthony bracht zijn goede makker LeBron James mee en belde nog een All-Star, namelijk Chris Paul.

Voormalige ster Eddy Curry was ook present tijdens dit grote evenement. Hij nam het op tegen DeMarcus Cousins van de Sacramento Kings, die voor Goodman uitkwam. Ook Kevin Durant, Brandon Jennings zaten bij Cousins in het team.

De 28-jarige Curry kwam in 2001 naar de NBA en liet meteen een goede indruk achter. Hij speelde tot 2005 bij de Bulls en deed dat alles behalve slecht. Nadien werd hij getrade naar de New York Knicks waar hij nog een aantal jaar goed meedraaide.

De laatste drie jaar van zijn professionele carrière waren barslecht. Zijn gewicht ging sky-high. Hij verscheen out of shape op de training camps en werd uit de rotatie gehaald. Aan het einde van vorig seizoen werd Curry getrade naar de Timberwolves maar daar werd hij bedankt vooraleer hij een truitje kon aantrekken.

Sindsdien heeft de center zich toegelegd op zijn conditie. Hij verloor al om en bij de 45 kg en zou zich kandidaat stellen als center bij de Miami Heat..

Foto: www.deadspin.com

Ook leuk om te lezen