COLUMN: Zeer talentvol, zeer dom

Door

Het is weer zover. Nieuwe berichten over een dopingkliniek, die verschillende prestatiebevorderende middelen zou hebben verstrekt aan meerdere MLB-spelers. Net nu we het hele Lance Armstrong-verhaal een beetje aan het verwerken zijn, komt de Miami New Times met een nieuw schandaal.

De belangrijkste naam die in het rapport naar voren komt, en zeer waarschijnlijk de eerstvolgende sporter die aan de schandpaal genageld zal worden, is die van de bestbetaalde honkballer ter wereld: Alex Rodríguez. Inderdaad… diezelfde A-Rod die eerder toegegeven had steroïden gebruikt te hebben, maar dan echt alleen totaan 2003 (toen het in de MLB nog niet verboden was).

Uit het rapport van de Miami New Times blijkt dat Rodríguez, één van de grootste talenten uit de geschiedenis van de sport, toch echt zeer recent nog doping heeft gekocht bij de ‘anti- aging clinic’ Biogenesis van Anthony Bosch. In de aantekeningen van Bosch stond namelijk dat A-Rod in 2009, het jaar van zijn bekentenis, en ook in het afgelopen seizoen nog Human Growth Hormones gekocht en gebruikt had.

Klik hier om de hele column te lezen.

curve

Ook leuk om te lezen