Colorado wint, Real doet goede zaken, Portland en Vancouver delen de punten

5_18_15_Rapids_Sounders_Young578_0De Colorado Rapids hebben vannacht tegen de kwakkelende Seattle Sounders de derde overwinning op rij gepakt. In de 84ste minuut scoorde Kevin Doyle namens de Rapids de enige goal van de wedstrijd in CenturyLink Field. De gehavende Sounders moesten het doen zonder sterspelers Clint Dempsey en Obafemi Martins.

Real doet goede zaken tegen Houston
Real Salt Lake heeft goede zaken gedaan tegen Western Conference rivaal Houston Dynamo. De ploeg uit Utah won in eigen huis met 2-0 van Houston dankzij doelpunten van Javier Morales en Jordan Allen.

Portland en Vancouver delen de punten
In het eigen Providence Park wisten de Portland Timbers een 1-1 gelijkspel uit de vuur te slepen tegen de Vancouver Whitecaps. De houthakkers kwamen in de eerste helft op voorsprong dankzij een goal van de Argentijn Diego Valeri. In de tweede helft was het een andere Argentijn, Matías Laba die namens de ‘Caps de gelijkmaker maakte.