NFL Update: Rex Ryan gaat skydiven, Deflategate bal verkocht

Door

Gebruikte Deflategate-ball geveild

Buffalo Bills coach Rex Ryan houdt er van om alles uit het leven te halen. Geen betere manier om dat te doen dan uit een vliegtuig te springen samen met het Golden Knights Parachute Team van het Amerikaanse leger. Hij deed dat natuurlijk in stijl, namelijk in een “Don’t Hate Me Because I’m a Little Cooler” t-shirt.

Rex kwam er ook nog een bekende tegen, namelijk New York Jets receiver Eric Decker, die eerder die dag vanuit dezelfde vliegbasis had gevlogen met de Thunderbirds formatie van de Amerikaanse luchtmacht. Baas boven baas zou je kunnen zeggen.

Tyrann Mathieu offert zichzelf op voor PETA

Arizona Cardinals cornerback Tyrann Mathieu heeft samen met PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) een filmpje gemaakt om mensen bewust te maken van de gevaren van een hond in de auto laten zitten bij heet weer. Mathieu hield het ongeveer acht minuten vol. Op dat moment had het binnenin de auto een temperatuur van 49 graden celcius bereikt.

Deflategate bal verkocht

Terwijl iedereen zit te wachten op de definitieve straf die Tom Brady krijgt voor zijn vermeende betrokkenheid bij het Deflategate schandaal is er ook ander nieuws rondom Deflategate. Vorige maand werd bekend dat de enige bal die het publiek in is gegaan geveild zou worden. Uiteindelijk is er $43.740 voor betaald tijdens een veilig die vanochtend plaats vond. Daarmee is het één van de duurste gebruikte footballs die ooit verkocht is.

Foto: Lelands.com

Ook leuk om te lezen