College Basketball Recap: Miami zorgt voor eerste verrassing

Door

Miami v Florida

De eerste upset van het nog verse college basketball seizoen is een feit. De #8 Florida Gators moesten het namelijk voor eigen publiek afleggen tegen de Miami Hurricanes. Die haalden het met 67-69 na een enorm sterke tweede periode (34-48).

Grote man bij Miami was Angel Rodriguez. De junior guard raakte liefst vijf driepunters en kroonde zich tot topscorer met 24 punten. Rodriguez besliste de wedstrijd met een verre en moeilijke driepunter, met nog zestien seconden op de klok. Bij Florida miste Eli Carter slechts één schot op weg naar 21 punten, maar vooral Kasey Hill stelde weer teleur en de dertien punten van Michael Frazier II bleken onvoldoende.

In één van onze kijktips van de week waren de #13 Gonzaga Bulldogs onder leiding van Kevin Pangos te sterk voor de #22 SMU Mustangs. De Bulldogs trokken met 72-56 aan het langste eind. Pangos knalde vijf op acht driepunters binnen en tekende voor zeventien punten. Verder had de guard vijf rebounds, zeven assists en drie steals. Domantas Sabonis liet dertien punten en negen rebounds noteren. Bij de Mustangs was Ben Moore topscorer met elf punten, maar maakte Yanick Moreira slechts één op elf schoten.

Overige Top 25-uitslagen:

Jacksonville – #7 Louisville 39-88 (Montrezl Harrel: 15pnt, 7reb)
Maryland-Eastern – #12 Villanova 44-81
Bucknell – #24 Michigan 53-77 (Caris LeVert: 6-6-6, 2/11 shooting)
Georgie State – #24 Iowa State 58-81 (Georges Niang: 10-11-3)

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. ben 10 jaar ago

    let’s go hurricanes!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen