Clippers winnen psychologisch belangrijk duel van Grizzlies

Door

1recap1

Los Angeles Clippers @ Memphis Grizzlies 91 – 87
De wedstrijd van de avond was die tussen de Clippers en de Grizzlies. Zoals het er nu uitziet wordt dit een match-up in de western playoffs. De eerste klap is nu dus al een psychologische daalder waard en die was voor de Clippers. In de laatste zes minuten maakte Los Angeles maar een fieldgoal, maar dat was genoeg om de slecht schietende Grizzlies af te houden. DeAndre Jordan was met 16 punten en 12 rebounds de beste Clipper.

Milwaukkee Bucks @ Charlotte Bobcats 85 -95
De Milwaukkee Bucks zijn al een tijdje zeker van de playoffs in het oosten, maar lijken de goede vorm waarmee ze die plek verdiend hebben kwijt te zijn. Door het verlies tegen de Charlotte Bobcats zit een zevende plek er niet meer in en dus wacht een confrontatie met Miami Heat in de eerste ronde van de playoffs. Kemba Walker was met 21 punten topscorer voor de Bobcats, maar Josh McRoberts was met 17 punten, 9 assists en 9 rebounds de man van de wedstrijd. Bij de Bucks gaf Mike Dunleavy met 19 punten vanaf de bank als enige thuis.

Boston Celtics @ Orlando Magic 120 – 88
De Boston Celtics hebben het een paar weken moeten doen zonder Kevin Garnett en Paul Pierce, maar zij waren terug in de wedstrijd tegen Orlando Magic en dat had gelijk effect. Het hele team speelde beter en er waren zeven spelers met 10 of meer punten. Courtney Lee was met 20 punten uiteindelijk topscorer. Boston fans hoeven nog niet de vlag buiten te hangen, want de tegenstand van Orlando Magic was echt heel minimaal.

Phoenix Suns @ Minnesota Timberwolves 93 – 105
De Phoenix Suns en de Minnesota Timberwolves zijn beiden eigenlijk al uitgespeeld dit seizoen.  Blessures en het ontbreken van kwaliteit hebben beide teams dit jaar de das om gedaan. Het is nu het seizoen uitspelen en hopen op versterkingen in de offseason. Toch was het een vermakelijke wedstrijd in Minnesota. Ricky Rubio vermaakte het publiek met 24 punten, 10 assists en 5 rebounds. Aan de andere kant was het Markieff Morris die met 20 punten goed op dreef was voor Phoenix.


 

Ook leuk om te lezen