Clint ‘Deuce’ Dempsey rapt op FIFA 15 releaseparty

Door

Germany v United States - International Friendly
Clint Dempsey bewees tijdens de releaseparty van FIFA 15 in New York opnieuw dat hij over meerdere talenten beschikt. De middenvelder annex aanvaller van Seattle Sounders rapte samen met Trae Tha Truth het nummer Hot Fire en dat klonk best aardig.

Deuce, zoals de rapnaam van de best betaalde speler uit de Major League Soccer luidt, kondigde in juni al aan dat hij binnenkort een album uitbrengt met rapper XO: The Redux. Zijn eerste plaat is al voor de zomer opgenomen in Los Angeles.

Het optreden van de USMNT-captain is overigens niet de eerste. Dempsey rapte acht jaar geleden het nummer Don’t Tread voor een reclamespotje van Nike en sindsdien doet hij zo nu en dan een freestyle.

De 31-jarige middenvelder won deze week met Seattle Sounders de nationale beker. Bovendien staat de ploeg bovenaan in de strijd om de Supporters Shield en plaatste het zich als eerste team voor de play-offs.

Tijdens de releaseparty van FIFA 15 was ook aandacht voor #MLSNEXT. De voetbalcompetitie viert namelijk haar twintigjarige bestaan en dat wordt gevierd met een nieuw merk en logo.

Vinden jullie de rapskills van Dempsey goed of kan hij zich toch beter op zijn voetbalcarrière richten?

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen