Bryce Harper baalt van vroeg vertrekkende Nationals fans

Door

COVJbJCVAAA71Ps

Bryce Harper van de Washington Nationals had maandag na afloop van de 8-5 nederlaag tegen de New York Mets geen goed woord over voor het thuispubliek. “Ze verlieten het stadion in de zevende inning, ik bedoel, that’s pretty brutal.”

Na zes innings stond de tussenstand 5-5 op het scorebord. De Mets braken de wedstrijd in de zevende inning open door drie runs op rij te scoren, tot groot ongenoegen van de Nationals fans. De achterstand in de NL East-divisie bedraagt nu vijf wedstrijden.

De play-offs lijken nu verder weg dan ooit voor de Nationals die voorafgaand aan het seizoen gezien werden als de grote World Series-favoriet. De 22-jarige Harper, zelf bezig aan een MVP-seizoen, vindt dat zijn ploeg alle steun kan gebruiken.

Het is overigens niet de eerste keer dit seizoen dat een speler van de Nationals de confrontatie zoekt met de eigen fans. Jonathan Papelbon was afgelopen vrijdag na de overwinning op de Atlanta Braves niet tevreden. “Ik zag een aantal mensen zitten op hun stoel. We moeten opstaan in deze situaties. ‘Cuz this is playoff baseball.”

De Nationals en de Mets spelen dit seizoen nog vijf keer tegen elkaar.

Foto: Twitter

Ook leuk om te lezen