Bruins verslaan Ducks in SO

Door

Anaheim Ducks v Boston Bruins

De Anaheim Ducks waren goed bezig tijdens hun roadtrip, maar op bezoek bij de Boston Bruins gingen ze – na drie uitoverwinningen op rij – weer eens onderuit. Daar moest wel een shootout aan te pas komen. Het werd 3-2 voor de B’s.

Het was een spannende wedstrijd in het TD Bank Garden. Nadat de Ducks zowel in de eerste als de tweede periode op voorsprong waren gekomen, wist Zdeno Chara via een powerplay-goal de gelijkmaker op het scorebord te brengen, met nog 2:50 op de klok.

In overtime gebeurde er niets meer, waardoor de winnaar bepaald zou worden via een shootout. Jarome Iginla (foto) was de enige speler die zijn penalty shot wist te benutten. De ervaren winger van de Bruins is na een traag begin in Beantown een belangrijke factor in de goede seizoensstart.

De Bruins zorgden er door deze overwinning voor dat hun losing streak niet verder opliep dan twee wedstrijden en komen nu op 8-4-0. De Ducks staan op 10-3-1. Er resten nog twee uitwedstrijden voor de ploeg uit Anaheim, die er dan acht road games op rij op hebben zitten.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen