NO DEAL! NBA seizoen in gevaar

Door

 

De spelersvakbond onder leiding van Billy Hunter en Derek Fisher heeft ook het laatste bod van de NBA van tafel geveegd: No Deal! Hunter noemde het ulitmatium van de eigenaren extremely unfair en de spelers zijn van plan om de NBA aan te klagen voor een zogenaamde antitrust lawsuit. David Stern reageerde direct via ESPN’s Sportcenter en zei dat door deze beslissing het NBA seizoen in gevaar komt.

Stern was het niet eens met de argumenten van de spelersvakbond. “Het is geen ultimatum als we de tegenpartij na afgelopen woensdag een nieuw bod hebben voorgelegd.” De geruchten deden al de ronde dat de spelers ook deze keer niet zouden instemmen met het plan van de eigenaren. Het besluit om tegen te stemmen was dan ook unaniem verklaarde Fisher die geflankeerd werd door onder andere Kobe Bryant.

Stern wilde niet ingaan op de vraag of er nu definitief een streep getrokken kan worden door het NBA seizoen 2011-2012. De liefhebbers van basketbal zullen het nu moeten doen met College Basketball. Misschien leuk om even te kijken hoe de spelers er zelf over denken: Thank God for Twitter!

Demar DeRozan

It’s crazy how ppl say we’re greedy. Y’all have no idea or understand its not us that’s the problem…

Deron Williams

This is why I said we should have done this in July bc at least the process would have been underway… even over! Now possibly #NOSEASON

Paul George

I’m going back to school!

Austin Daye

Sad Day wanted the lockout to end, but we just want a fair deal! thats all we ask not to get bullied!! Fans deserve a season!!!!

Brandon Rush

Not too late to pick up a baseball bat

 

Foto: sports.nationalpost.com

Ook leuk om te lezen