Brady reageert koel op uitspraken Jets-spelers

Door

Een paar uur nadat New York Jets-cornerback Antonio Cromartie de wereld had duidelijk gemaakt hoe hij over New England Patriots-quaterback Tom Brady dacht, kwam de aanvoerder van de Patriots met een reactie. Dit meldde ESPN woensdagavond.

,,Ik heb ergere verwensingen naar mijn hoofd gehad,” reageerde Brady uiterst koel. ,,Ik weet zeker dat er veel meer mensen zo over mij denken.”

Daarna vervolgde de zesvoudige Pro Bowler met een positief verhaal over Cromartie. ,,Ik vind hem een goede speler en samen met Darelle Rvis zijn ze een uitstekend duo. Om de aanval de Colts onschadelijk te maken zoals zij afgelopen weekend deden is gewoon heel erg knap. We zullen ons goed moeten voorbereiden.”

Over het verwijt dat Brady provocerend bezig zou zijn geweest in het laatste treffen met de Jets, zei de quaterback het volgende. ,,Ik ben een emotionele speler. Bij mij gebeurt zoiets gewoon in de heetst van de strijd.”

Brady legde verder uit dat de Pats zich niet bezig hielden met alle verbale uitbarstingen van de Jets. ,,We zijn meer bezig met het voorbereiden op de wedstrijd van zondag. We spenderen onze tijd niet aan hoe we deze verhalen het beste kunnen beantwoorden. We weten dat niet iedereen positief over de New England Patriots denkt en dat geldt ook voor de spelers. Maar zo is het altijd geweest, dat is niks nieuws. Wij zullen zondag antwoorden met ons spel en niet via woorden de dagen voorafgaande aan de wedstrijd.”

Tot slot werd de MVP van 2007 gevraagd of hij denkt dat alle ‘trashtalk’ invloed zal hebben op de prestaties van beide ploegen. ,,Die vraag kan ik pas echt goed beantwoorden zondag na de wedstrijd. Vraag hem dan nog maar een keer,” besloot Brady met een glimlach.

Foto: nflpassers.com

Ook leuk om te lezen