Cromartie: ‘Ik haat Tom Brady’

Door

De wedstrijd tussen de New England Patriots en de New York Jets staat pas zondag op het programma, maar de aanloop naar het duel doet al genoeg stof opwaaien.

Maandag verkondigde Jets-coach Rex Ryan dat het zondag een persoonlijk duel zou worden tussen hem en Patriots-coach Bill Belichick, terwijl de Patriots coach dinsdag reageerde door zijn spelers een spreekverbod over de Jets op te leggen.

Vandaag kon er weer een nieuw hoofdstuk worden toegevoegd.

Jets-cornerback Antonio Cromartie werd woensdagochtend gevraagd naar zijn mening over Patriots-quaterback Tom Brady. Zijn antwoord was kraakhelder: ,,Ik vind hem een lul en ik haat hem.”

Cromartie legde uit dat zijn mening gevormd is door het gedrag van Brady in de laatste ontmoeting tussen beide ploegen. Op zes december werden de Jets op bezoek bij de Patriots vernederd met 45-3. Tijdens die wedstrijd zou Brady,na een touchdown pass gegooid te hebben, de bank van de Jets uitgedaagd hebben met gebaren en woorden. Dat is in ieder geval de lezing van de Jets-cornerback.

,,We hebben hem dat vaker zien doen,” vertelde Cromartie tegen de New York Daily News. ,,Hij is zo’n soort jongen. Hij stelt echt niks voor als je het ons vraagt.”

Daarna zette de cornerback zijn frustraties kracht bij door te zeggen dat hij Brady haat en hem een lul vindt.

,,Zo denk ik gewoon over hem. Hij kan mij echt niet boeien,” aldus de cornerback. ,,Maar goed, ik hoef toch niet tegen hem te spelen. Ik kom alleen de receivers tegen.”

Cromartie kreeg steun van teamgenoot Shaun Ellis. ,,Op het moment dat zij scoorden tegen ons, liep hij provocerend langs onze bank. Je kon zien dat hij echt gebrand was op een goed resultaat die wedstrijd en dat hij er alles voor over had. Zo gaan wij het deze week ook aanpakken, zodat we zijn irritante gedrag kunnen inperken,” aldus de defensive end van de Jets.

Foto: nydailynews.com

Ook leuk om te lezen