Billy Gunn ontslagen door WWE, Randy Orton in het huwelijksbootje gestapt

Door

RAW_02032014cm_0946WWE heeft Billy Gunn (Monty Kip Sopp) vorige week ontslagen vanwege verhoogde testosteronwaarden (37-1, toegestaan is: 4-1).

De 52-jarige Gunn won in juli van dit jaar een Powerlifting wedstrijd. Na de dopingcontrole kwamen de verhoogde testosteronwaarden aan het licht en werd de tienvoudig WWE Tag Team Champion en voormalig Intercontinental Champion voor vier jaar geschorst door de Powerlifting bond. Nadat WWE op de hoogte werd gesteld van de schorsing werd het contract met Gunn per direct ontbonden.

Gunn werkte sinds 2012 als trainer in het WWE Performance Center en hij was één van de coaches in de realityshow Tough Enough. Ook stapte de voormalige Mr. Ass sporadisch in de ring, samen met tag team partner ‘Road Dogg’ Jesse James. Begin 2014 wonnen de New Age Outlaws de WWE Tag Team Titles en tijdens WrestleMania 30 namen ze het samen met Kane op tegen The Shield.

Randy Orton in het huwelijksbootje gestapt
Randy Orton is afgelopen weekend getrouwd met Kim Kessler…

Het is de tweede keer dat The Viper in het huwelijksbootje stapt. Momenteel is Orton uit de roulatie vanwege een schouderblessure.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen