Lezersbijdrage: WWE in Ahoy

Door
WWE WRESTLEMANIA REVENGE TOUR 2013
All WWE trademarks, logos and copyrights are the exclusive property of WWE and its subsidiaries. All other trademarks, logos and copyrights are the property of their respective owners.
© 2013 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Suzanne Clappers won op SportAmerika.nl twee kaarten voor de WWE Raw WrestleMania Revenge Tour in Ahoy Rotterdam. Bovendien was ze ook nog eens de gelukkige winnaar van een Meet & Greet met WWE Superstar Zack Ryder en WWE Diva Tamina Snuka. Suzanne schreef het volgende enthousiaste verslag over haar WWE ervaring.

Eind maart 2013 heb ik meegedaan aan een prijsvraag op de website en tot mijn grote verbazing heb ik gewonnen. Ik zat beneden op de bank toen ik de e-mail van Sport Amerika ontving. Ik begon gelijk te gillen van blijdschap, mijn vriend, die op het moment boven was, schrok zelfs van mijn geschreeuw. Maar nadat ik hem verteld had wat ik had gewonnen was hij ook super blij. Een show als deze maak je maar één keer in je leven mee, en dan ook nog eens in ons kleine koude kikkerlandje. Maandag 15 april ontving ik daarbij ook nog eens het bericht dat ik een Meet & Greet met een Superstar en Diva had gewonnen.

Tamina, Suzanne en Zack
Tamina, Suzanne en Zack

Meet & Greet
We moesten ons woensdag om 18.30uur melden bij de kassa van de Ahoy. Alle winnaars werden meegenomen naar een ruimte waar wij de WWE Superstar en WWE Diva zouden ontmoeten, we mochten vragen stellen en met ze op de foto. Het was inmiddels ook bekend met wie wij de Meet & Greet hebben: Superstar Zack Ryder & Diva Tamina Snuka. Na een korte introductie van een medewerkster van WWE kwamen ze dan echt. We kregen eerst een handtekening en daarna gingen we op de foto met Zack en Tamina. Het was een geweldige ervaring!

Showtime
Nadat we onze plaatsen hadden gevonden begon om 20.00 uur de show. Gepresenteerd door Justin Roberts, die gelijk het publiek goed op dreef kreeg met zijn enthousiasme. De eerste match van de avond was Zack Ryder vs. Heath Slater. Daarna volgden nog een aantal geweldige matches en het publiek werd met elke match nog enthousiaster en luidruchtiger! Een geweldige ervaring, je proeft echt de sfeer van show, kracht en entertainment!

Een geweldig moment was dat Dolph Ziggler zijn titel ging verdedigen tegen Daniel Bryan, een geweldige match waar beide goede kansen hebben gehad! Uiteindelijk heeft Ziggler zijn titel kunnen behouden.

CENA_04082013jg_0010Let’s go Cena
Als klap op de vuurpijl was daar de man waar iedereen de hele avond op had gewacht: John Cena, uiteraard ook mijn favoriet! De Tables Match tussen Cena en Ryback was in één woord geweldig. De ovatie van het publiek was overweldigend toen WWE Champion John Cena zijn entree maakte, het dak ging eraf! Uiteraard zoals iedereen had gehoopt en verwacht had ging John Cena met de overwinning naar huis. Het was geweldige afsluiter van een geweldige avond!

Volgende keer weer? JAZEKER! Ik was al fan, maar ik ben nu SUPERFAN!

Tekst: Suzanne Clappers
Foto’s: WWE, Inc & Suzanne Clappers

Ook leuk om te lezen