NFL Update: Cruz blijf bij Giants, Harrison naar Bengals

Door

Victor Cruz blijft vooralsnog een New York Giant. Geen enkel NFL team heeft hem voor het verstrijken van de deadline die geldt voor restricted free agents een contract aangeboden.Washington Redskins v New York Giants
Cruz heeft tot nu toe zijn gezicht niet laten zien op het vrijwillige deel van het trainingskamp van de Giants. Op 11 juni begint het verplichte trainingskamp, maar omdat Cruz nog geen contract heeft getekend zal hij zich daarvoor ook niet hoeven melden.

De Giants hebben Cruz al wel een contract aangeboden met een gemiddelde waarde van meer dan zeven miljoen dollar per seizoen. Als Cruz en de club er niet uitkomen speelt de beste receiver van de Giants volgend seizoen voor ‘slechts’ 2.8 miljoen dollar. Mocht Cruz voor 17 juni nog niet getekend hebben zal hij het moeten doen met iets meer dan zes ton.

Cruz was in de afgelopen twee seizoenen goed voor 2628 yards en 19 touchdowns, in beide categorieën was hij de best presterende speler van het team.

Harrison
Veteraan James Harrison heeft een tweejarig contract getekend bij de Cincinnati Bengals. De 34-jarige linebacker speelde tot nu toe alleen nog maar officiële wedstrijden voor de Steelers, maar vertrekt nu naar een directe concurrent in de AFC North. Al op 16 september staan de ploegen in Cincinnati voor het eerst tegenover elkaar.

Via twitter liet Harrison weten wel in zijn nopjes te zijn met de deal: ”Whodey!!!!!!!!!!! Hello Cincinnati!!!!”

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen