Patriots verliezen, Brady’s streak ten einde

New England Patriots v Cincinnati Bengals
New England Patriots @ Cincinnati Bengals 6-13
Voor het eerst in 51 wedstrijden wist Tom Brady geen touchdown pass te gooien. Dat kwam de Patriots duur te staan, want de rest van de aanval kon geen vuist maken tegen de sterke Bengals verdediging.

De play van de avond werd gemaakt met nog zestien seconden op de klok. Adam ‘Pacman’ Jones onderschepte de bal van Tom Brady op de vier yard lijn, waardoor de Patriots niet meer gelijk konden maken.

Ex-Pat Benjarvus Green-Ellis deed de Vince Wilfork-loze Patriots de das om. De runningback scoorde de enige touchdown van de wedstrijd op fourth down.

Omdat de streak van Brady ten einde is kan hij volgende week tegen de New Orleans Saints Drew Brees niet evenaren.

New Orleans Saints @ Chicago Bears 26-18
De Saints zijn 5-0 dit seizoen na een goede overwinning op Soldier Field. Drew Brees gooide 288 yards en had twee touchdowns. Ook runningback Pierre Thomas had twee touchdowns.

Jay Cutler had een zware avond. Hij werd flink onder druk gezet door de verdediging van de Saints, die hem drie keer wisten te sacken en twee fumbles forceerden. Eentje daarvan werd weer opgepakt door de Bears.

De Bears zijn nu 3-2 dit seizoen.

Balimore Ravens @ Miami Dolphins 26-23
De Ravens hebben er in een spannende wedstrijd in Miami een overwinning uitgesleept. De Ravens konden eindelijk weer rekenen op Ray Rice, die twee touchdowns scoorde.

Kicker Justin Tucker had een field goal in elk kwart van de wedstrijd, waaronder de winnende drie punten in het vierde kwart. Fins quarterback Ryan Tannehill werd maar liefst zes keer gesacked, waaronder drie keer door Terrell Suggs.