Nets eenvoudig langs Bulls

Door

1recap1play

*De Chicago Bulls vergaten gisteren dat dit toch echt de play-offs zijn en dat het in vier wedstrijden afgelopen kan zijn. De Bulls gaven op geen enkel gebied thuis en dus werd het een mooi playoff debuut voor de Brooklyn Nets. 106 – 89 was de eindstand, en die stand was precies de afspiegeling van de wedstrijd. [Bekijk hier de recaps]

*Na de all-starbreak laat Brooklyn point-guard Deron Williams zien dat hij er alles aan doet om er volgend jaar zeker weer bij te zijn. Na een matig begin van het seizoen zet hij nu weer goede cijfers op het bord. Die vorm laat hij ook zien aan het begin de play-offs. Met 22 punten en 7 assists was hij man van de wedstrijd. Met een spectaculaire reverse-dunk als kers op de taart.

* De eervolle vermelding gaat zeker naar Joakim Noah. De center van de Bulls is eigenlijk nog geblesseerd. Hij speelde wel mee, zelfs toen we wedstrijd al lang verloren was. Het leverde hem geen overwinning en waarschijnlijk onnodig veel pijn, maar zijn doorzettingsvermogen werd gewaardeerd.

 

* Maandag is de volgende wedstrijd in de serie. Chicago zal iets moeten veranderen willen ze kans maken. Derrick Rose heeft gezegd dat hij niet overhaast terug wil komen, maar als Chicago zo blijft spelen dan zal de druk om toch een jersey aan te trekken wel erg groot worden.

 

 

Ook leuk om te lezen