Beckham, Henry & MLS All-Stars te sterk voor Chelsea

De MLS All-Stars hebben de All-Star Game tegen Chelsea winnend afgesloten. In Philadelphia in het PPL Park waren de beste spelers uit de Noord-Amerikaanse voetbalcompetitie dankzij een goal in de extra tijd van Eddie Johnson met 3-2 te sterk voor de Engelse Champions League-winnaar. De All-Stars kwamen na twintig minuten op voorsprong door een goal van de veelscorende aanvaller Chris Wondolowski. John Terry (’32)  en Frank Lampard (’58) gaven Chelsea vervolgens de leiding. In de 73e minuut was het  Chris Pontius die de stand gelijk trok, waarna Johnson de winnende maakte.

De grote sterren aan de kant van de All-Stars waren natuurlijk David Beckham en Thierry Henry. De Engelsman speelde 74 minuten mee en had een belangrijke rol in de gelijkmakende goal van DC United-spits Pontius. Vlak daarna werd Beckham gewisseld. Henry speelde een klein uur mee. De Fransman van New York Red Bulls kon zijn stempel niet drukken op het duel. Invaller Johnson van de Seattle Sounders werd, op aangeven van Pontius, uiteindelijk match winnaar met zijn goal in blessuretijd.

De MVP-award ging naar Chris Pontius vanwege zijn betrokkenheid bij twee doelpunten.