Bears verliezen Hayden; hersenschudding Bennett

Door

Indianapolis Colts v Chicago BearsDe sterke passing defense van de Chicago Bears moet het komend seizoen doen zonder cornerback Kelvin Hayden. Het team maakte gisteren bekend dat Hayden het volledige seizoen zal missen vanwege een gescheurde hamstring. De ex-speler van de Indianapolis Colts (2005-2010) en Atlanta Falcons (2011) werd tijdens offseason voor de tweede maal vastgelegd door Chicago. Hij was vorig jaar onderdeel van de veelgeprezen en relatief veelscorende verdediging. Zo blonk hij tegen de Tennessee Titans nog uit met twee recovered forced fumbles. Zack Bowman zou een logische vervanger zijn.

Wide receiver Earl Bennett heeft opnieuw een hersenschudding. De startende slot receiver van de Bears wordt in de oefenwedstrijd van komende vrijdag tegen de Carolina Panthers aan de kant gehouden. De afgelopen tien maanden werd al twee maal eerder een hersenschudding geconstateerd.

Overig kort nieuws:

New Orleans Saints: Ook de Saints lopen tegen blessureproblemen aan. Defensive end Kenyon Coleman (gescheurde borstspier) mist waarschijnlijk het gehele seizoen en receiver Joe Morgan (gescheurde meniscus) is op zijn vroegst weer beschikbaar tijdens een eventueel postseason. Met name het verlies van Coleman is vervelend. Hij stond op de nominatie om starter te worden.

Minnesota Vikings: Receiver Greg Jennings houdt maar niet op met klagen over zijn voormalige werkgever Green Bay. In een interview zegt hij compleet gebrainwasht te zijn geweest in de benadering van de divisiegenoten in de NFC North. De andere teams zouden niets waard zijn geweest en nu Jennings in Minnesota rondloopt beseft hij dat de NFL groter is dan alleen de Green Bay Packers.

Cincinnati Bengals: Linebacker Vontaze Burfict heeft zich de woede van onder andere zijn coach op zijn hals gehaald. In een gemeenschappelijke training met de Atlanta Falcons sprong Burfict agressief op de rug van running back Steven Jackson met alle risico’s die dat met zich mee brengt. Het werd door niemand gewaardeerd en Bengals hoofdcoach Marvin Lewis vertelde na afloop dat als het hem was overkomen dat Burfict een flink pak rammel had gekregen.

Komende nacht deel één van speelronde één tijdens preseason. Dit zijn de wedstrijden:

Detroit Lions v Denver Broncos01:30 Baltimore Ravens @ Tampa Bay Buccaneers
02:00 Washington Redskins @ Tennessee Titans
02:00 St. Louis Rams @ Cleveland Browns
02:00 Cincinnati Bengals @ Atlanta Falcons
03:00 Denver Broncos @ San Francisco 49ers
04:00 Seattle Seahawks @ San Diego Chargers

Foto’s: Getty Images

3 Reacties
  1. Dennis 10 jaar ago

    Redskins @ Titans ga ik zeker kijken. Ben onder de indruk van Cousins zou bij meerdere teams de startende qb kunnen zijn en denk dat die volgend jaar ook voor een ander team speelt als starter.

  2. De manier waarop hij vorig jaar tegen Baltimore een held werd was indrukwekkend.

  3. Dennis 10 jaar ago

    Idd, en won van de Browns als starter! En de kenners maar lachen waarom halen ze in godsnaam nog een qb in de draft na RG3.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen