Barack Obama kiest Kentucky als winnaar NCAA Tournament

Door

Barack Obama

De President van Amerika Barack Obama heeft zijn jaarlijkse March Madness Bracket weer ingevuld, en heeft Kentucky voorspeld als winnaar van het NCAA Tournament.

Tussen alle drukte door wist de president nog ruimte vrij te maken om zijn voorspellingen kenbaar te maken, en speelde hij op safe door de mannen van John Calipari te kiezen als eindwinnaar.

Final Four

Naast Kentucky verwacht Obama ook Arizona, Duke en Villenova in de Final Four, met als finale Kentucky-Villanova. Dit is opvallend, want niet veel mensen verwachten dat de Villanova Wildcats in de finale terecht komen, maar Obama kiest voor de Wildcats als verassing van het toernooi. Geen gekke gedachte, aangezien vorig jaar Connecticut het NCAA Tournament won als complete verassing.

Kentucky r
Kan Kentucky de verwachtingen van Obama waarmaken?

Grote kans

Met Kentucky als eindwinnaar heeft Obama geen verrassende keuze gemaakt, volgens de President heeft het team van John Calipari veel sterke spelers, en nadert Kentucky volgens hem het perfecte basketbal. De kans is dus volgens Obama heel groot dat de Wildcats op 6 april gekroond worden als winnaar van het NCAA Tournament.

Vorig jaar voorspelde President Obama nog Michigan State als uiteindelijke winnaar, maar de Spartans verloren  in de kwartfinale van latere winnaar Connecticut. In 2009 voorspelde Obama North Carolina als winnaar, en het team van Roy Williams won toen ook uiteindelijk het NCAA Tournament. Dit was de enige keer dat President Obama de winnaar goed voorspelde.

Alles over het NCAA Tournament:

Lees hier: NCAA Tournament Voorspellingen – First Round

Lees hier: NCAA Tournament-bracket bekend gemaakt

DOE HIER MEE AAN ONZE SPORTAM BRACKET CHALLENGE!

3 Reacties
  1. ben 8 jaar ago

    notre dame naar final four!

    • Dat lijkt me sterk. Jerian Grant heeft wel wat weg van Shabazz Napier, maar de defense van de Irish is echt maar middelmatig.

  2. FrankW 8 jaar ago

    Lees het Magazine. Ik zei het al. Obama kiest altijd de topfavoriet.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen