Atlanta vecht zichzelf terug in de play-offs

Door

1recap1play

 

* De best of seven serie tussen de Indiana Pacers en de Atlanta Hawks leek als een nachtkaars uit te gaan. Indiana was twee keer een stuk sterker dan Atlanta en er werd al gedacht aan een streak. Maar na drie wedstrijden is de stand toch echt weer 2-1 geworden in de serie door een knappe prestatie van de Hawks die door de hele wedstrijd heen gewoon feller en pittiger waren dan de Pacers. Bekijk de samenvatting hier.

*Atlanta coach Larry Drew had zijn team aangepast op de tegenstander. Johan Petro starte als center waardoor Horford power forward kon spelen en Josh Smith tegenover Paul George kwam te staan. Hierdoor kwam George nooit in zijn spel en kon Horford met 26 punten 16 rebounds uitgroeien tot man van de wedstrijd. Al vond hij zelf dat andere spelers beter waren.

* De Indiana Pacers hadden niets in te brengen. Paul George kwam nog tot 16 punten en 9 rebounds. Maar hij schoot maar 4 van zijn schoten raak. Het was een slechte wedstrijd van de Pacers en dat leidde nogal eens tot frustraties zoals hier bij David West.

*Maandag is wedstrijd vier, dan willen de Hawks in eigen huis de stand gelijk trekken.

Ook leuk om te lezen