Gasol, Randolph zetten Grizzlies op gelijke hoogte

Door

1recap1play

 

* Een van de spannendste play-off confrontaties is die tussen de Memphis Grizzlies en de Los Angeles Clippers. Na vier wedstrijden staat het weer 2-2 in de serie. Tot de rust ging het gelijk op, maar na de break gingen de remmen los en wonnen de Grizzlies wonnen de wedstrijd met 83 – 104.
De samenvatting van deze wedstrijd is hier te bekijken.

*Voor de tweede wedstrijd op rij zetten de grote mannen van Memphis de verdediging van de Clippers opzij. Zach Randolph en Marc Gasol hadden allebei 24 punten. Los Angeles had vrij weinig in te brengen bij de borden. De Clippers hadden 25 rebounds tegen 48 van de Memphis Grizzlies.

* Het ziet er niet altijd mooi uit bij Zach Randolph, maar hij is dodelijk effectief in de paint. Na maar 26 punten te hebben gescoord in de eerste twee wedstrijden, is de beer nu letterlijk los. Z-Bo maakte in de laatste twee wedstrijden 52 punten en de Grizzlies wonnen daarom ook beide wedstrijden. Zijn goede spel viel meer mensen op. Zo was er Sacramento Kingsspeler Isiah Thomas

* Dinsdag is de volgende wedstrijd in het Staples center. De Memphis Grizzlies gaan daar heen met de grootste play-off overwinning in de franchise history op zak.

Ook leuk om te lezen