2K Sports organiseert Nederlands NBA 2k toernooi

Door

NBA2K14_360_Sept18_Heat@Olympiacos_001 1

Dat basketball steeds populairder wordt in Nederland is ook 2K Sports niet ontgaan. De makers van de populaire NBA 2K serie organiseert namelijk deze maand een heus Nederlands Kampioenschap NBA 2K, waar vette prijzen te winnen zijn. Er zijn twee voorrondes, waarin fans zich kunnen kwalificeren voor de grote finale in de Jaarbeurs Utrecht. Vorige week nog presenteerde het bedrijf NBA 2K15 in Madrid, waar SportAmerika ook bij was.

Het toernooi begint op 28 september bij Twentysix in Rotterdam, daar zal de eerste voorronde zijn. Een week later op 5 oktober krijg je een tweede kans om je te kwalificeren voor de finale, tijdens de voorronde in de Apollohal van Amsterdam. Van elke voorronde kwalificeren er 16 deelnemers zich voor de grote finale in Utrecht. De winnaar van het toernooi wacht een mooi prijzenpakket, namelijk een wisselbeker, console en customized sneakers.

Voor meer informatie volg je natuurlijk SportAmerika op twitter en Facebook. Wil je deelnemen aan het toernooi, mail dan je inschrijving naar nba2k@malivegaming.nl. Deelname aan het toernooi is GRATIS!

Screenshots: 2K Nederland

Ook leuk om te lezen