#24 Marshall niet langer ongeslagen, Stanford pakt upset over #8 UCLA

Door

TCU

Op de valreep is het Marshall toch niet gelukt om de ongeslagen status vast te houden, gister avond verloren ze namelijk op het laatste moment tegen Western Kentucky met een score die meer leek op die van een basketball wedstijd, die van 67-66. Marshall kwam nooit in aanmerking voor de play-offs, maar jaren lang ongeslagen zijn helpt wel in de reputatie van een school. Het verlies komt dus hard aan in West Virginia. De wedstrijd was wel een klassieker met ondere andere het record voor meeste touchdowns gecombineerd door twee quarterbacks.

Op een bepaald moment ging het zelf zo hard met de score dat een eindstand van meer dan 200 punten gecombineerd in zicht was. Het stond dan ook al 49-42 bij de rust in het voordeel van Western Kentucky. De wedstrijd ging uiteindelijk naar overtime waar WKU quarterback Brandon Doughty zijn achtste touchdown gooide naar Jared Dangerfield, die op zeer nette wijze zijn voeten binnen de lijnen wist te houden.

Stanford verslaat UCLA in foutenfestijn

Voordat Jim Harbaugh bij de San Francisco 49ers tekende was hij de coach van Stanford. Hier stond hij bekend als een coach die voor gedisciplineerd spel zorgde en zijn teams maakten dan ook weinig fouten in een wedstijd. Gister was dit heel erg anders en op een gegeven moment waren er zelfs zeven plays op rij met een penalty waarvan vijf tegen Stanford. Toch wisten ze met sterk spel van onder andere quarterback Kevin Hogan het seizoen voor UCLA te verpesten. De universiteit die in Los Angeles staat is hiermee namelijk zowel uitgeschakeld voor de PAC-12 Championship Game en de play-offs. De eindstand in deze wedstrijd was 31-10.

Arizona mag zich klaar maken voor een rematch met Oregon

Oregon heeft bijna alles gewonnen dit seizoen. De enige wedstrijd die ze verloren was eerder dit seizoen tegen Arizona, en die wedstrijd staat binnenkort weer op het programma, dit keer in de PAC-12 Championship Game. Arizona wist gister op zakelijke wijze af te rekenen met Arizona State en door het verlies van UCLA betekent dit dat ze de PAC-12 South hebben gewonnen. De eindstand in deze wedstrijd was 42-35.

Missouri wint de SEC East met een overwinning op reuzendoder Arkansas

Missouri mag zich gaan opmaken voor de SEC Championship Game tegen Alabama op 6 december. Zij wisten gister namelijk af te rekenen met Arkansas die de afgelopen twee weken de seizoenen van LSU en Ole Miss wist te verpesten. In deze wedstrijd was ook de mooiste two point conversion in jaren te zien met deze prachtig uitgevoerde trick play.

Vandaag zijn er weer genoeg wedstrijd in college football, hier een overzicht van een paar van de grootste wedstrijden van vandaag.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen