2015 NFL Mock Draft 6.0

Door

Auburn v Georgia

12. Cleveland Browns – Danny Shelton, defensive tackle

Wie weet gaat de Browns wel degelijk omhoog ruilen voor een quarterback, maar mochten ze hier kiezen dan is Danny Shelton de meest logische keuze. De Browns hebben een groot gaat in de defensive line, en de grote Shelton kan dit goed opvullen.

11. Minnesota Vikings – Devante Parker, wide receiver

Mike Wallace is niet helemaal te vertrouwen, en de kans dat Cordarrelle Patterson ooit zijn belofte inlost wordt ook steeds kleiner. Teddy Bridgewater heeft een receiver nodig en volgens de laatste berichten zijn de Vikings zeer gecharmeerd van Parker.

10. St. Louis Rams – Andrus Peat, offensive tackle

Als we de berichten moeten geloven is dit een race tussen Andrus Peat en wide receiver Devante Parker. Parker zal bij de fans waarschijnlijk de populairdere keuze zijn, maar met Peat halen ze wel iemand binnen die een verzwakte offensive line direct versterkt.

9. New York Giants – Brandon Scherff, guard

De eerste offensive lineman die gekozen gaat worden is Brandon Scherff. Een uiterst degelijke guard die vanaf dag één kan gaan starten voor de G-Men.

8. Atlanta Falcons – Todd Gurley, runningback

De eerste echte verrassing van de NFL Draft! Gurley komt uit de regio, en is weliswaar herstellende van een blessure maar schijnt volgens geruchten een ongelooflijk sterke indruk te hebben gemaakt op o.a. de Atlanta Falcons. De Falcons hebben iemand nodig om de running game op gang te krijgen, en Gurley kan het antwoord hierop zijn.

7. Chicago Bears – Kevin White, wide receiver

Brandon Marshall en zijn dure contract zijn vertrokken uit de Windy City, en dus heeft Jay Cutler een nieuwe receiver nodig die het samen met Alshon Jeffery mag gaan doen.

2 Reacties
  1. Dennis 9 jaar ago

    Zoals in dit scenario hoop ik dat de Raiders Williams halen, begin 2de ronde zijn er nog wel goede WR’s beschikbaar.

    • Justin Kevenaar 9 jaar ago

      Zou net zo goed kunnen. We gaan het morgen zien!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen