2015 NFL Mock Draft 6.0

Door

Tennessee v Missouri

32. New England Patriots – Malcom Brown, defensive tackle

Brown is getalenteerd genoeg om eerder gekozen te worden, maar als hij hier beschikbaar is dan moeten de Patriots overwegen om hem te nemen.

31. New Orleans Saints – Phillip Dorsett, wide receiver

Maxx Williams is hier ook een optie als tight end om Jimmy Graham te vervangen, maar de Saints zijn naar verluidt zo high op Phillip Dorsett dat de keuze voor hem waarschijnlijker lijkt.

30. Green Bay Packers – Eric Kendricks, inside linebacker

De Packers hebben dringend een linebacker nodig, en Eric Kendricks is zonder meer de meest getalenteerde linebacker van deze hele groep.

29. Indianapolis Colts, Eddie G0ldman, defensive end/defensive tackle

Iedereen heeft kunnen zien hoe de New England Patriots gehakt maakte van de Indianapolis Colts. Het lijkt mij dus wel een zekerheidje dat er hier al direct een verdediger wordt gekozen.

28. Denver Broncos – Cameron Erving, guard/center

Denver moet Peyton Manning komend seizoen beter beschermen, helemaal nu hij weer een jaartje ouder is. Met de veelzijdige Cameron Erving moet dat wel goedkomen

27. Dallas Cowboys – Marcus Peters, cornerback

De Cowboys moeten een nieuwe cornerback vinden, en ondanks al zijn problemen uit het verleden is Marcus Peters misschien wel de meest getalenteerde die er is.

26. Baltimore Ravens – Shane Ray, defensive end/outside linebacker

Net als Gregory, is ook Shane Ray in de problemen gekomen vanwege marihuana. De Ravens hebben echter een pass rusher nodig, en het talent van Shane Ray staat buiten kijf.

25. Carolina Panthers – Shaq Thompson, outside linebacker/safety

Lastig om te zien waar de Panthers precies voor zullen gaan hier, offensive tackles zijn in deze mock draft al vaak genomen, en een wide receiver kan altijd in de tweede ronde nog gevonden worden.

2 Reacties
  1. Dennis 9 jaar ago

    Zoals in dit scenario hoop ik dat de Raiders Williams halen, begin 2de ronde zijn er nog wel goede WR’s beschikbaar.

    • Justin Kevenaar 9 jaar ago

      Zou net zo goed kunnen. We gaan het morgen zien!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen