Tannenbaum druk bezig met toekomst Jets

Door

De New York Jets zijn al druk bezig met hun planning voor hun offseason. Voor Mike Tannenbaum, general manager van de Jets, zijn de belangrijkste punten van aandacht de schouder van quarterback Mark Sanchez en het hertekenen van enkele belangrijkste free agents.

Sanchez zou zo vroeg mogelijk moeten weten of hij aan zijn schouder moet worden geopereerd of niet, zodat hij vlug genoeg aan de revalidatie kan beginnen. De quarterback zelf zegt dat zijn shouder beter aanvoelt en het waarschijnlijk niet nodig is, en mocht het wel zo zijn dat het maar een kleine ingreep is.

De Jets zullen zoveel mogelijk hun best doen om de huidige ploeg samen te houden, en dat begint allemaal in free agency. Er staan 5 spelers bovenaan het lijstje en die zou Tannenbaum graag houden. Het gaat hier om wide receivers Braylon Edwards, Santonio Holmes en Brad Smith, linebacker David Harris en cornerback Antonio Cromartie.

Tannenbaum wilde geen commentaar geven op de harde uitspraken van Cromartie over de onderhandelingen van de NFL met de vakbond, maar zei wel: ,,Hij had een goed jaar op het veld, het was niet perfect, maar ik was blij dat hij een Jet was.”

Het is bijna een zekerheid dat Brian Schottenheimer er offensive coördinator blijft, want de enige ploeg die een head coach nodig hebben, de Tennessee Titans, hebben nog niet gebeld om een gesprek aan te gaan.

Defensive end Vernon Gholston gaat zo goed als zeker weg bij de Jets. De first round pick van 2008 is een teleurstelling en zal niet een verlenging aangeboden krijgen.

Foto: media.northjersey.com

Ook leuk om te lezen