2015 NFL Mock Draft 6.0

Door

Michigan v Michigan State

18. Kansas City Chiefs – La’el Collins, guard/offensive tackle

De Chiefs hadden vorig seizoen een abominabele offensive line, daarnaast is center Rodney Hudson vertrokken, en dus is er versterking nodig in de persoon van La’el Collins.

17. San Diego Chargers – Ereck Flowers, offensive tackle

Todd Gurley is in deze mock draft niet beschikbaar met de zeventiende keuze, en dus gaan de Chargers op zoek naar een offensive lineman. Flowers is op dit moment de beste offensive tackle die beschikbaar is.

16. Houston Texans – Arik Armstead, defensive end

De Texans zijn nog een plek waarvan de kans groot is dat zij naar beneden zullen  traden om meer keuzes te vergaren. Kiezen ze echter hier, dan wordt het een wide receiver of een interessante verdediger in Arik Armstead. De verdediger uit Oregon heeft een hoop potentie, en kan de defensie van de Texans een hele gevaarlijke maken.

15. San Francisco 49ers – Kevin Johnson, cornerback

De 49ers hebben cornerback nodig, aangezien vrijwel iedereen op deze positie deze winter is vertrokken. Johnson staat niet zo hoog aangeschreven als Waynes, maar is op deze plek ook weer geen reach.

14. Miami Dolphins – Trae Waynes, cornerback

Waynes is op papier de beste cornerback in de draft en kan ook zomaar gekozen worden door teams als Minnesota en New Orleans. In deze mock draft gaan beide teams echter een andere richting op waardoor de Dolphins voor Waynes kunnen gaan.

13. New Orleans Saints – Alvin Dupree, defensive end/outside linebacker

Een ideale keuze voor de Saints, die dringend defensieve hulp nodig hebben. Dupree kan zomaar in de top tien gaan, maar in dit scenario valt hij daarbuiten en kunnen de Saints hem zomaar oppikken.

2 Reacties
  1. Dennis 9 jaar ago

    Zoals in dit scenario hoop ik dat de Raiders Williams halen, begin 2de ronde zijn er nog wel goede WR’s beschikbaar.

    • Justin Kevenaar 9 jaar ago

      Zou net zo goed kunnen. We gaan het morgen zien!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen