NFL 3-on-3: Het laatste kunstje van Peyton

Door

SB50
Met de Super Bowl ligt het seizoen definitief achter ons. Hoe kijken we over tien jaar terug op het afgelopen seizoen?

Sander Baarsma (SB): Ik denk een seizoen zonder uitgesproken gebeurtenissen. Met een ietwat verrassende Super Bowl finalist in de vorm van de Carolina Panthers en een zwaar tegenvallende Super Bowl finale. En als Peyton Manning tegen die tijd analist of iets dergelijk is, zal hij er ongetwijfeld aan herinnerd worden dat hij met een tweede Super Bowl op zak met pensioen is kunnen gaan.

Chris van Dijk (CvD): Ik denk dat mensen op moeten gaan zoeken wie er in de finale stonden en wat voor seizoen dit was. Soms heb je mindere jaren en dit was er een van. Blessures hebben een belangrijke invloed gehad op het seizoen en er waren ook geen memorabele play-offwedstrijden. Alleen als Cam Newton geen titel wint dan wordt dit een gedenkwaardig jaar, want een betere kans zal hij waarschijnlijk niet krijgen.

Jules Huijnen (JH): Het jaar dat een verdediging een Super Bowl won zonder enige hulp van de aanval. Ik vraag me af of het nog vaak voor gaat komen dat een team een heel seizoen lang zonder enig offensief wapen speelt en kampioen wordt. Ik denk dat er de komende 10 jaar steeds meer de realisatie komt dat de Denver Broncos verdediging dit seizoen één van de beste defenses aller tijden was.

1 Reactie
  1. Dennis 8 jaar ago

    De Rams leuk team, met een goede WR en redelijk tot goede qb zoals in dit stukje gaan ze echt meedoen. Ze winnen niet voor niets bij de Cardinals en 2x tegen de Seahawks.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen