NFL 3-on-3: Het laatste kunstje van Peyton

Door

Arizona Cardinals v Denver Broncos
Het is tijd voor de offseason. Welk team kent de meeste vraagtekens voor volgend jaar en moeten we op de voet volgen?

SB: Voor mij zonder meer de Cleveland Browns. Die weten echt niet meer waar ze het zoeken moeten. Wat gaat er met Johnny Manziel gebeuren? Wie gaat het team en de organisatie daar nou eens op structurele basis van goed leiderschap voorzien? En wanneer zien we de Browns weer eens echt meedoen om een plek in de play-offs?

CvD: Er zijn zoveel interessante teams dat het moeilijk kiezen is. Kan Denver genoeg spelers houden om een kans te maken op een repeat? Kunnen de Jets opnieuw verbeteren en in de play-off race komen? Toch is de ploeg waar ik het meest benieuwd naar ben de Los Angeles Rams. De Rams hebben stiekem een zeer goed seizoen gedraaid voor een team met Case Keenum als quarterback. Het geeft aan goed de verdediging is als je toch zeven wedstrijden kunt winnen. Zet hier een middelmatige tot goede quarterback bij en het is een play-off team.

JH: De Super Bowl Champions Denver Broncos. Ik mag hopen dat Manning met pensioen gaat. Blijft de vraag of ze genoeg vertrouwen hebben in Brock Osweiler als QB voor de toekomst. Zo niet, wie dan? Daarnaast hebben ze, zoals Justin al zo mooi schreef deze week, een baklading aan spelers die free agent gaan worden. Als ze met Von Miller geen lange termijn deal weten te sluiten zal hij wel de franchise tag krijgen maar niet iedereen kan een enorm contract krijgen dus die geweldige verdediging dreigt uit elkaar te vallen. Zeer benieuwd naar hoe ze dit denken op te lossen.

1 Reactie
  1. Dennis 8 jaar ago

    De Rams leuk team, met een goede WR en redelijk tot goede qb zoals in dit stukje gaan ze echt meedoen. Ze winnen niet voor niets bij de Cardinals en 2x tegen de Seahawks.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen