NFL Week in Review – Nuke the Patriots!!!

Door

En we zijn weer terug voor weer een Week in Review. Wekelijks praat ik jullie in aanloop naar het seizoen 2013 op een luchtige manier bij over NFL-nieuwtjes, weetjes, filmpjes, quotes en andere zaken die de NFL in de afgelopen week kleur gaven. Reageren kan op Twitter.

weekinreview600 (1)

Morgan-Freeman-and-RG-III-2-438x278

RGIII meets God
RGIII schuwt de camera’s en fotografen niet tijdens dit offseason. Maar goed ook, anders wat deze te gekke foto ons niet den deel gevallen. De Washington Redskins quarterback ontving een warme knuffel van de beroemde acteur Morgan Freeman die al diverse Oscars won tijdens zijn carrière. De ontmoeting vond plaats tijdens de after party van de Hollywood premiere van Freeman’s nieuwe film Oblivion. Freeman speelde God in de filmhits “Bruce Almighty en “Evan Almighty.” Redskins fans hopen ook wat hulp van boven terwijl Griffin herstellende is van een knieoperatie.

God

Eén miljoen dollar claim na aanrijding met een golfkarretje
En dan dit verhaal. Een paar jaar geleden werd Willie Amendola, vader van de huidige New Engeland Patriots wide receiver Danny Amendola, geraakt door een onbemand stadionkarretje terwijl hij op het veld een overwinning vierde na een kampioenschapwedstrijd in de Class 5A Division II in Cowboys Stadium. Het lijkt allemaal niet zeer ernstig op de beelden, maar (coach) Amendola claimt dat hij er jaren last van heeft gehad. “Cowboys Stadium” is nu in ieder geval aangeklaagd voor het incident en pa Amendola wil een miljoen dollar. Koekoek.

In de aanklacht wordt Amendola de bewuste dag als held omschreven. Het deed mij denken aan de Seinfeld aflevering waarbij Kramer toch nog alle busstoppen maakte terwijl hij een aanvaller van zich afsloeg.

Joe vindt Joe niets
Johnny UnitasDe Baltimore Sun bracht deze week naar buiten dat quarterback Joe Flacco de onvergetelijke Baltimore Colt Johnny Unitas zal spelen in de film Unitas We Stand. Unitas’ zoon Joe is hier niet blij mee. “Echt geweldig dat de Ravens de Super Bowl wonnen en Joe MVP was. Hij kent het spelletje en is een groot voorbeeld, maar mijn vader verdient de beste en dat is Joe Flacco niet. Nee, dit wordt helemaal niets.” Ik zie eerlijk gezegd ook geen briljante acteur in Joe Flacco, die zich beter kan focussen op een nieuwe Super Bowl wat mij betreft.

The Great Spicini
Anthony ‘Spice’ Adams (ex-Chicago Bears) focust zich op geheel andere zaken. Nadat hij het einde van zijn NFL loopbaan aankondigde in een hamburgerrestaurant heeft hij zich gestort op de wereld van het goochelen. Hij ging met zijn nieuw verworven magie naar New York en maakte daarmee zijn debuut als “The Great Spicini.” Uiteraard hebben wij de eerste spectaculaire beelden voor je.

Nuke the Patriots!
SiriusXM Broadcasts Live From Radio Row During Bowl XLVII Week In New OrleansBuffalo Bills star Stevie Johnson haat zijn rivaal New England Patriots zo veel dat hij nu Noord-Korea vraagt om de Pats te bestoken met een nucleaire aanval. Johnson – een Pro Bowl wide receiver – hield zijn pleidooi op Twitter. “War is nothing to be played with. I apologize North Korea……..but if y’all do bomb 1st…. Bomb Foxboro, Mass.” Uw redacteur lag helemaal dubbel van het lachen, maar Amerika reageerde geschokt. Een semi-excuses volgde dan ook snel. “PatsFans i lo…like yall also. Ask any1 in my fam. Ive said TheBoro is my fav place to play-bkuz you Pats fans are Live! BUT not for long.

So … is that a threat?

Foto’s: Getty Images / Social Media
Filmpjes: YouTube

Ook leuk om te lezen