Zware blessure voor Niner Crabtree

Door

Wide receiver Michael Crabtree is het volgende slachtoffer van de OTA’s. De San Francisco 49ers vrezen dat hij zijn achillespees gescheurd heeft.

NFC Championship - San Francisco 49ers v Atlanta Falcons

Met 1105 yards in 85 catches en acht touchdowns was Crabtree in het reguliere seizoen van 2012 de beste receiver van de Niners. In het naseizoen kwamen daar nog 285 yards en drie touchdowns, waarvan eentje in de Super Bowl, bij. Mocht Crabtree inderdaad zijn achillespees hebben gescheurd, is de kans dat hij in 2013 nog in actie komt niet heel groot. Onmogelijk is het echter niet. Vorig seizoen kenden zowel Terrell Suggs van de Baltimore Ravens als Da’Quan Bowers van de Tampa Bay Buccaneers een soortgelijke blessure maar konden ze halverwege het seizoen alweer meespelen met hun team.

Hoewel de OTA’s slechts lichte trainingen zonder padding en zonder contact zijn, hebben ze dit voorjaar al de nodige slachtoffers gemaakt. Zo werd New York Giants full back Henry Hynoski per brancard van het veld gedragen met een nog onbekende, maar naar het zich laat aanzien wel een zware blessure en brak J.C. Tretter, offensive lineman van de Green Bay Packers, zijn enkel. Ook liep Melvin Ingram van de San Diego Chargers al een zware blessure op en zal hij het seizoen moeten missen.

4 Reacties
 1. maarten 8 jaar ago

  Dan kunnen ze het wel schudden dit jaar in San Francisco.

  • Pieter Brouwers 8 jaar ago

   Ze hebben natuurlijk Anquan Boldin ook nog, maar ze zullen allerminst blij zijn daar.

 2. Bastiaan Boelhouwer 8 jaar ago

  Oeh, dit is een zure zeg. Hopen dat het alsnog meevalt!

 3. Jasper Laman 8 jaar ago

  Randy Moss terughalen dan maar…. 😉

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen