Zoontje Adrian Peterson overleden

Door

Pittsburgh Steelers v Minnesota Vikings
Minnesota Vikings running back Adrian Peterson heeft vandaag op tragische wijze een tweejarige zoon verloren. Het kind bleek pas na een recente vaderschapstest zijn zoon en woonde bij de moeder in South Dakota. Daar werd de peuter gisteren zodanig mishandeld door de nieuwe vriend van de moeder, dat hij aan zijn verwonding overleed.

De politie heeft in samenspraak met Peterson besloten later met een verklaring te komen, waarin onder meer de naam van het kind bekend zal worden gemaakt. Peterson miste gisteren plotseling de training en bleek toen voor dit noodgeval in Dakota te zijn. Vanochtend stelde de running back dat hij zondag hoe dan ook zou spelen. “Ik zal zondag gewoon spelen. Klaar voor de strijd, gefocust en gericht op de winst.”

Hoewel het nog aan details ontbreekt, is het overduidelijk dat er een haast niet te bevatten daad aan de dood van de peuter vooraf is gegaan. Het slachtoffertje zou na de mishandeling niet meer bij bewustzijn zijn gekomen en werd uiteindelijk zonder hoop van de beademing gehaald. De verdachte is inmiddels opgepakt en werd vandaag reeds voorgeleid. Hij zou een verleden hebben van huiselijk geweld.

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. x 10 jaar ago

    einde van de wereld

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen