WWE News: Ryback vs. Punk, Hell in a Cell, Rolling Stones, SmackDown World Tour Brussel

Door

Ryback daagt CM Punk uit tijdens WWE Hell in a Cell
Tijdens Monday Night Raw is bekend gemaakt dat Ryback het tijdens de Hell in a Cell pay-per-view show op zondag 28 oktober opneemt tegen WWE Champion CM Punk. Hij vervangt, de van een elleboogoperatie herstellende, John Cena. Het was lange tijd onduidelijk of Cena op tijd fit zou zijn voor zijn match tegen Punk. De match tegen CM Punk is voor Ryback zijn eerste singles pay-per-view main event. In 2010 stond hij, als Skip Sheffield, in de main event van SummerSlam. Hij was destijds lid van Team Nexus in de 7 on 7 elimination match tegen Team Cena.

Line up: WWE Hell in a Cell (Zondag 28 oktober @ Philips Arena, Atlanta)
WWE Championship Match
CM Punk vs. Ryback

World Heavyweight Championship Match
Sheamus vs. The Big Show

WWE Tag Team Championship Match
Team Hell No vs. winnaars tag team toernooi

Randy Orton vs. Albetro del Rio

Finale tag team toernooi week opgeschoven
De finale van het tag team toernooi is een week opgeschoven. Rey Mysterio, een van de deelnemers aan de match, is ziek kon maandag niet in actie komen tijdens Raw. Mysterio was vorige week ook niet aanwezig bij de tv-opnames van SmackDown. Volgende week maandag nemen Rey Mysterio & Sin Cara het op tegen Cody Rhodes & Damien Sandow. De winnaars van deze match dagen Team Hell No (Daniel Bryan & Kane) uit tijdens WWE Hell in a Cell.

WWE gaat pay-per-view uitzending concert Rolling Stones distribueren
De Rolling Stones staan op 25 en 29 november in de O2 Arena in Londen en op 13 en 15 december in het Prudential Center in Newark, New Jersey (de thuishaven van NHL team de New Jersey Devils). Het laatste concert van de legendarische rockers zal op 15 december worden uitgezonden als pay-per-view. WWE neemt de pay-per-view distributie van het concert voor zijn rekening. WWE produceert twaalf pay-per-view shows per jaar en is sinds november 1985 actief op de pay-per-view markt.

Win kaarten voor de WWE SmackDown World Tour
Sport Amerika heeft dinsdag 16 oktober een exclusief interview met WWE Superstar Cody Rhodes. Wat wil jij weten van Cody? Volg ons via Twitter en stuur daarna een tweet met je vraag naar @SportAmerika (voor dinsdag 16 oktober 18.00 uur). Vergeet niet gebruik te maken van de hashtag #SportAm. De leukste vraag wordt beloond met twee kaarten voor de WWE SmackDown World Tour op 7 november in Vorst Nationaal in Brussel!

Line up WWE SmackDown World Tour 2012

World Heavyweight Championship Triple Threat Match
Sheamus vs. Alberto Del Rio vs. Big Show

Fan’s Choice Match
Randy Orton vs. Dolph Ziggler

Verder komen onder andere deze WWE Superstars in actie: Rey Mysterio, The Miz, Kofi Kingston, R-Truth, Cody Rhodes, Wade Barrett, Sin Cara en Natalya!

Interview Austin vs. Punk
Tijdens het SummerSlam weekend heeft WWE Hall of Famer Jim Ross een interview opgenomen met de populairste WWE Superstar aller tijden, ‘Stone Cold’ Steve Austin en WWE Champion CM Punk. De spanning tussen Austin en Punk liep tijdens het gesprek hoog op. Het interview is hier te zien.

Ook leuk om te lezen