COLUMN: Coast to Coast – Fav NBA-filmpjes

Door
MAGIC JOHNSON LAKERSPeter!
De NBA zit in de Twilight Zone tussen All*Star Weekend en de Playoffs. In de West is het nog spannend, in de East is het wel min of meer beslist. De enige vraag is of Houston, de Lakers en de Warriors de playoffs gaan halen ten koste van Portland, Dallas en Utah en hoe lang de winning streak van de Heat gaat duren. Meh, gaap. Heb jij een idee voor een column?
Matthijs!
Tijdens het tikken van deze column is Heat – Celtics nog niet gespeeld. We weten dus net of de winning streak van de Heat in leven blijft. Ook weten we niet of Paul Pierce weer net zo lang gaat trashtalken tegen LBJ totdat laatstgenoemde het beu is en een triple dubbel gooit. Ook weten we niet of Kevin Garnett Chris Bosh gaat slopen onder de rim en of TD-garden Ray Allen eindelijk eens dusdanig gaat uitjouwen dat hij eindelijk weer eens een paar 3-punters mist. Dat weten we allemaal nog niet. Daarom mijn suggestie: Laten we onze favoriete NBA-filmpjes op Youtube met onze lezertjes delen.
Peter!
Goed idee, hier zijn mijn tien favoriete YouTube-video’s van dit moment.
Ik ben al heel wat jaren fan van de Golden State Warriors. In mijn grote collectie basketballshirtjes hangt die van Jason Richardson, Warriors in de top 3. En die van Stephen Curry ook. Deze dunk, in die onwaarschijnlijke playoff run van de Warriors in 2007, van held Baron Davis, is absoluut een Warriors-hoogtepunt van de 21e eeuw. Daarom in deze lijst.
c2c

Ook leuk om te lezen