WWE News: Paul Bearer, Mysterio, Big Show

Door

PBPaul Bearer
Inmiddels is er meer duidelijk over het overlijden van WWE Manager Paul Bearer (William Moody). De legendarische manager kampte met een luchtweginfectie, hij was daarvoor onder behandeling bij een dokter. Vorige week, tijdens een evenement in Chicago, had Moody moeite met ademhalen en was hij niet instaat was om lange periodes te staan, hij zat in een rolstoel. Na het evenement is hij in het ziekenhuis opgenomen, hij werd daar behandeld voor een bloedprop. De officiële doodsoorzaak is nog niet bekend.

Mysterio niet onder het mes
Rey Mysterio heeft via Twitter laten weten dat hij geen knieoperatie hoeft ondergaan. De voormalige WWE- en World Heavyweight Champion, die al een aantal jaren kampt met knieproblemen, moet de komende tijd een wel een Dynasplint brace dragen.

Big Show in Psych
Big Show speelt volgende week een gastrol in de tv-serie Psych. ‘The World Largest Athlete’ is niet de eerste WWE Superstar die zijn opwachting maakt in Psych, John Cena en The Miz gingen hem voor. Psych wordt op woensdagavond uitzonden op USA Network. In Nederland is Psych te zien bij Comedy Central.

Daniel Bryan vs. Josh Reddick
Daniel Bryan heeft Oakland Athletic outfielder Josh Reddick uitgedaagd voor een ‘Beard Off’ waarin fans via Twitter kunnen stemmen op de beste baard. De honkballer heeft de uitdaging aangenomen.

Kingston en Cesaro in Europa
Kofi Kingston en Antonio Cesaro zijn momenteel in Europa om WrestleMania 29 en de WrestleMania Revenge Tour te promoten. Kingston was gisteren te gast bij Sky News Sports in Engeland, hij zal vandaag de media in Frankrijk te woord staan. De in Zwitserland geboren Antonio Cesaro is vandaag in Duitsland. De United States Champion zal onder andere deelnemen aan een live chat op de officiële Duitstalige website van WWE, de.wwe.com.

Foto: WWE

Ook leuk om te lezen